Asiamiesposti ja Alko siirtyvät S-marketin uusiin tiloihin

Pirkanmaan Osuuskauppa odottaa parhaillaan Lempäälän S-marketin uusien tilojen rakennuslupaa. S-market siirtyy nykyisestä paikastaan Manttaalitieltä läheisen Puistokadun varteen. Muutossa tulevat mukana myös asiamiesposti ja Alko.

Päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Mirkka Voutilainen Pirkanmaan Osuuskaupasta kertoo, että hankkeen rakennuslupa on parhaillaan Lempäälän kunnan käsittelyssä.
– Toivomme voivamme päästä rakennustöihin kesällä ja rakennustyöt on tarkoitus saada päätökseen vuoden vaihteeseen mennessä. Suunnitelmien mukaan S-market avataan uusissa tiloissa ensi vuoden alkupuoliskolla, Voutilainen sanoo.
S-marketille tehdään uudet tilat Pirkanmaan Osuuskaupan omistaman Lempäälän Kauppakulma Oy:n tiloihin. Rakennukselle on haettu 500 neliömetrin laajennuslupa. Reippaan tuhannen neliön laajennus tulee  Turuntielle päin.
Nykyiseen verrattuna S-market saa 500 neliötä lisää tilaa.
– Laajennuksen avulla saamme markettiin lisää valikoimaa ja vetovoimaa, Mirkka Voutilainen toteaa.
Lempäälän Kauppakulman tiloihin jää Apteekki. Itella ja Tapiola etsivät uudet tilat.
Pirkanmaan Osuuskaupalla on myös toinen rakennushanke Lempäälässä.
Pirkanmaan Osuuskuapan suunnitelmissa on rakentaa S-market Sääksjärvelle. Hankkeen kaavasta on valitettu korkeimpaan hallinto-oikeuteen.
Kun päätös tulee niin jatkamme hankkeessa päätöksen mukaisesti. Eli jos valitus hyväksytään, etsimme uutta paikkaa. Jos valitusta ei hyväksytä lähdemme viemään hanketta eteenpäin.

Kommentit (2)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?