Heini Järventausta kansainvälisessä vauhdissa

Lempäälän Kisan kiekonheittäjä Heini Järventausta sai kutsun edustamaan Suomea 22-vuotiaiden Pohjoismaiden Mestaruuskisoihin Kööpenhaminaan menneeksi viikonlopuksi.

Järventausta heitti kilpailussa kakkoseksi hyvällä tuloksella 49,11 metriä jääden voittajasta reilun metrin. Se oli kiviaholaisen kolmas 49 metrin rajan puhkaisu tällä kaudella. Samoissa kilpailuissa oli mukana myös Eetu Viitala, joka on vaihtanut LeKin värit Turun Urheiluliittoon. Viitala teki 400 metrillä oman ennätyksensä 48.28 ollen kilpailussa toinen. Hän oli myös aloittajana Suomen 4 x 400 metrin viestijoukkueessa.

Kävelijä Markus Kyrölä nappasi 19-vuotiaiden aluemestaruuskultaa 5 000 metrin kävelyssä Raisiossa viime viikonloppuna. Samalla uusi ennätys kirjataan nyt aikaan 20 minuuttia ja 53,77 sekuntia. Kauden parastaan Kyrölä paransi lähes kolmella minuutilla.