Loiskeen futsalkunto sen kuin nousee

Sääksjärven Loiske alkaa olla tulikuumaa kamaa futsalin ykkösessä. Tuorein näyttö nousuvireestä tuli pahimmasta mahdollisesta vieraspelipaikasta eli yli 600 kilometrin päästä Kemistä, missä Loiske kävi löylyttämässä sarjakärki FC Kemiä lukemin 8 – 7 (4-4). Ratkaisuosuman iski puolittaisesta läpiajosta Otso Suonpää puolisen minuuttia ennen peliajan loppua.
– Peli oli viihdyttävää ja yleisöä oli parisensataa paikanpäällä luomassa fiilistä. Vaikka maaleja tuli paljon, ei se johtunut huonosta puolustamisesta, vaan yksinkertaisesti pelaajat pistivät kaiken osaamisensa peliin, kertasi pitkältä kotimatkalta tavoitettu Loiske-luotsi Janne Malmi pelin kulkua.
Loiske oli alussa väkevällä jalalla pitkästä autoilusta huolimatta ja meni jo 4 – 1-johtoon, jonka Kemi kavensi puoliaikaan mennessä. Loiske joutui vaihtamaan maalissa aloittaneen ja nilkkansa vääntäneen Janne Peltosen tilalle Lari Kotilaisen, joka sai pelin jälkeen ansaittuja kehuja valmennukselta.
– Larilta nähtiin muutama todellinen game saver , kiitti Malmi.
Loiske karkasi toisella jaksolla kahdella rankkarilla jo 7 – 5-johtoon, kun pilkuista iski niin Otso Suonpää kuin Yasar Elbellerkin pallon verkkoon. Sitkeä kotijoukkue tuli kuitenkin tasoihin, kunnes koitti Otso Suonpään sininen hetki pelin lopussa.
– Nyky-Loiske ei tykkää häviämisestä, mikä näkyy periksiantamattomuutena. Kemi ei kotonaan ole hävinnyt ja kyllä heikäläisten kehonkieli kertoi, että tappio kyrsi syvältä, jatkoi Malmi raportointiaan.
Loiske jatkaa divarissa kolmantena ja kohtaa seuraavaksi vieraissa Lapuan. Nykykäyrä vie Loisketta vääjäämättä kohti liigakarsintoja, mutta pelejäkin toisaalta on paljon pelaamatta ja pisteitä jakamatta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?