Kommentti: Hiihdolla upea vuosi

Muutama viikko sitten tuli hehkutettua, kuinka lempääläisellä sisäpalloilulla menee lujaa. Se hehkutus oli aivan aiheesta, mutta nyt täytyy nostaa kevätlippistä korkeuksiin myös lempääläiselle yksilöurheilulle. Monessa lajissa, etunenässään hiihdossa, yleisurheilussa ja painonnostossa, lempääläis-atleetit ovat niittäneet viime kuukausina mahtavaa menestyssatoa.
Vaikka LeKin hiihtotallin kirkkaimmat timantit ovatkin muualla kuin Lempäälässä asuvia, ei nykymaailmassa se ole enää tippaakaan menestyksiä himmentävä tekijä. Esimerkiksi kauden komeetta Leena Nurmi siskonsa Eevan kanssa halusi liittyä Kisaan ja päästä megatähti Aikku Saarisen kanssa hiihtämään eritoten viestikisoja, jotka tuottivatkin kaksi historiallista SM-tason mitalia.
Kun puhutaan kuluneen talven hiihdosta, on perin väärin nostaa pelkästään Aikku adjutantteineen esiin. Lempäälässä on iso joukko tosissaan kisaavia juniori- ja todella mittava sakki seniorihiihtäjiä sekä heidän taustallaan kaikki lajitkin huomioiden yksi ahkerimmista talkoilijoiden joukosta.
Kiitosta on annettava talkooväelle siitäkin, että tykkilumilatu saatiin marraskuussa käyttöön ja intomielisimmät ovat käyneet siellä sivakomassa aivan näihin päiviin asti. Latujen teko koko kunnan alueella on ollut jo ison aikaa ulkoistettu kisalaisjuurisille tekijöille, joille on kunniakysymys pitää ladut mahdollisimman hyvässä kunnossa niin kauan kuin luonto suinkin suo. ”Sunnuntaisivakoijien” suuri joukko kiitti ja käytti Hakkarin, Kuljun ja Sääksjärven mainioita baanoja hyödykseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?