Matti Hietanen iskee viikonloppuna Kisan puolesta

Lempäälän Kisan lentisjoukkueen puolijulkinen salaisuus on paljastunut: 212 maaottelun mies, Vilppulan Tähden kasvatti, Matti Hietanen edustaa tulevan viikonlopun ajan Lempäälän Kisan 1-sarjajoukkuetta otteluissa Vantaata ja Akaata vastaan.
– Siirto ammattilaiskentille ei ihan vielä ollut ajankohtainen, joten halusin ilman muuta olla LeKin mukana 1-sarjan avauksessa ja antaa heille pelipanokseni vastapalveluna hienosta kohtelusta, tuumaa Kisan kanssa elokuun alusta alkaen näihin päiviin saakka, lukuunottamatta kaksiviikkoista maajoukkueleiriä, treenannut Hietanen.
Lempääläisten valmennus- ja seurajohto olivat Hietasen ratkaisusta totta kai iloisen otettuja.
– Matti on tuonut harjoituksiimme hirmu määrän laatua lisää. Me tiedämme, että hän on meillä todennäköisesti vain tämän avausviikonlopun ajan, mutta nyt kannattaa nauttia ammattimiehestä; sekä kanssapelaajien että yleisön, kuuluvat Kisan tuoreen luotsin Esa Kunnarin plusmerkkiset mietteet.
Kisan avausvastustaja on Vantaan Lentopallo, joka on solminut Korson Vedon kanssa farmisopimuksen ja hyvinkin todennäköisesti nuoria liigapelaajia nähdään Lempäälässä VanLen riveissä. Akaa-Volley puolestaan tähtää nousuun pääsarjaan ja on tehnyt massiivisia pelaajahankintoja täksi kaudeksi. Budjettien näkökulmasta Akaa on 1-sarjan jättiläinen. Kisaan verrattuna akaalaiset operoivat yli tuplabudjetilla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?