Loiske kalasti pisteen sarjajohtajan luolasta

Futsalin ykkösdivarissa Sääksjärven Loiske matkasi länsirannikolle eli sarjakärki FC Rauman vieraaksi. Lempääläiset intoutuivat vahvaan peliesitykseen, johtivat parhaimmillaan jo 3 – 1, mutta lopussa kotitiimi tuli molarin poisotettuaan miesylivoimalla tasoihin.
– Inan katkeralta tasuripiste maistuu, pelasimme siksi vahvan pelin, että kolmekin pinnaa oli lähellä kuittaantua meille. Rauma on sarjakärki ja vahva sakki, mutta aika ajoin olimme vahvasti pelin kuskina, kuuluivat Loiske-luotsi Mika Järvisen mietteet.
Loiskeen maalit jakaantuivat neljän pelaajan piikkiin, sillä verkkoa heiluttivat Tommi Ahola, Samuli Salminen, Akseli Tiensuu ja Otso Suonpää.
– Salmisen Samuli oli hyvällä pelipäällä, hän teki aivan maailmanluokan maaliksi suitsutettavan osuman ja raatoi muutenkin mainiosti, nosti Järvinen yhden ison onnistujan esiin.
Futsalin ykkönen on äärimmäisen tasainen sarja, jossa kärkitrio hiukan on ottamassa irtiottoa. Loiske on sarjassa kuudentena, eroa ei kolmen kärkeen ole paljoa, mutta toisaalta takaakin hönkii joukkueita niskaan useampia.
– Kaksi tasapeliä on tuottanut kaksi pistettä eli tasureilla ei pistetili juuri kartu. Kolmen pisteen voittopotteihin on päästävä kiireesti kiinni, alleviivasi Järvinen.
Seuraava otatus Loiskeella on lauantaina 28. joulukuuta, kun helsinkiläisseura Zenith saapuu Hakkariin. Loiske joutuu otteluun ilman varoitustilin täyttymisen takia pelikiellossa olevaa kipparia Markus Sairialaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?