Juha Juujärvi luottaa joukkueensa löytävän voittoja tuovan rentouden

Kuva: Emil Hansson Sami Holapan hieno maali ei riittänyt Rovaniemellä kuin yhteen pisteeseen syvssä ahdingossa tarpovalle Kisalle.

Kuva: Emil Hansson
Sami Holapan hieno maali ei riittänyt Rovaniemellä kuin yhteen pisteeseen syvssä ahdingossa tarpovalle Kisalle.

TuTo – Kisa 2 – 1, RoKi – Kisa 5 – 4 ja, Hokki – Kisa 5 – 2
Pelien henget: Ei uutta kerrottavaa Mestis-rintamilta: Lempäälän Kisa pelaa ihan kohtuullisesti, taistelee ja pelaajien yritys on hyvää, mutta tulokset jäivät menneeltä viikolta äärimmäisen laihoiksi. Kisalla on runkosarjassa yhdeksän ottelua aikaa koota sellainen potti pisteitä, että tasapisteissä oleva RoKi Rovaniemeltä ja kolmen pisteen päässä karussa oleva JyP Akatemia jäävät taakse, eikä piinaaviin karsintapeleihin maaliskuulla jouduta.
Juujärven jupinat: – Aika vaikea on yhteen kahteen lauseeseen tiviistää tilannettamme ja sitä, mikä mättää ettei voittoja tule. Kaikesta huolimatta menneelläkin viikolla näin, että hyvä pelimme on olemassa. Toveittain onnistumme, hallitsemme kaukalotapahtumia ja kyllä joukkueessa on henkeä sekä tekemisen meininkiä, pohti Kisa-luotsi Juha Juujärvi äärimmäisen stressaavaa tilannetta, joka tuottaa lempääläissakille lähes peli peliltä niukkoja maalin tappioita.
– Rovaniemellä johdimme neljä kertaa, mutta aina kaveri tuli takaa rinnalle ja jatkoajalla ohi. Kajaanissa dominoimme kaksi erää kolmella kentällisellä sarjakakkosta Hokkia vastaan, sekin on merkki, että ei pelimme täyttä kuraa ole. Välillä meillä on sakannut maalinteko, välillä taas puolustus- ja molaripelaaminen, jatkoi Juujärvi ongelmavyyhden kerimistä.
– Urheilu on kummallista, mitään ei kykene painamaan napista. Ei golfin pelaajakaan palloa reikään saa, vaikka puristaisi mailan varren mutkalle. Väkisin puurtamiseksihan meidänkin pelimme on mennyt, rentoutta ei nyt löydy, eikä sitä rentoa tekemistä tosiaan voi ostaa kaupan hyllyltä.
Junnut nimetty: Tammikuun loppuun mennessä piti Liigajoukkueiden nimetä A-juniori-ikäiset pelaajat, jotka saavat liikkua Liigan ja Mestiksen väliä kauden loppuun saaakka. HPK:n liikkuvat nuorukaiset ovat Matias Haaranen, Waltteri Hopponen, Joni Tuulola, Julius Valtonen ja Santeri Vuoti. Ilves nimesi Eemeli Suomen, Niko Vikstenin, Jaakko Parikan, Ville Meskasen ja Aleksi Mäkelän sekä Tappara Manu Honkasen, Atte Mäkisen, Antti Kauppisen, Jere Rouhiaisen ja Otto Rauhalan. Näistä 15 pelaajasta Kisakin saa tarpeen tullen ammentaa lisävoimaa rosteriinsa.
Siirtoraja lähestyy: Muiden siirtojen takaraja menee umpeen 15. helmikuuta puoliltaöin. Kisa kiikaroi mahdollisia vahvistuksia, mutta pelaajamarkkinat näyttävät hyvinkin tyhjiltä. Kalajoen JHT:sta Kisaan tuli ainakin muutaman ottelun lainalle slovakkipakki Marek Hudec, hän pelasi sekä Rovaniemellä että Kajaanissa, mutta miehen jatkosta ei ole tällä hetkellä varmaa tietoa.
– Sekin on fakta, että Lempäälään ei kovin helppo ole tässä tilanteessa uusia pelaajia houkutella, mikä johtuu isolta osaltaan sarjatilanteemme kinkkisyydestä, Juujärvi sanoo.
Viikon onnistujat: Kun katsotaan tehomerkinnöillä, olivat Miiko Hintz ja Jonatan Tanus viikon kisalaisässät, molemmille merkittiin kolmesta pelistä kolme tehotäplää eli kaksi maalia ja syöttö.
Mitä seuraavaksi ?: Mestis vetäytyy Liigan tavoin maaottelutauolle, joten Kisalle tulee tervetullut tauko saada hyviä treenejä aikaan ja paikkailla etenkin kolhiintunutta itsetuntoa. Mestis jatkuu Lempälässä keskiviikkona 17. helmikuuta TuTo-ottelulla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?