Valtuustossa kolmen henkilön vaali hallintojohtajasta

Lempäälän kunnanvaltuusto saa valittavakseen henkilön uuteen hallintojohtajan virkaan kolmen hakijan joukosta. Ennen varsinaista vaalia valtuustoryhmillä on maanantaina 23. toukokuuta haastattelutilaisuudessa mahdollisuus tutustua haastatteluiden ja soveltuvuusarvioinnin perusteella valittuihin kolmeen hakijaan: Jarmo Hagmaniin, Annukka Lagerstamiin ja Soile Lahteen.

Tamperelainen Jarmo Hagman on oikeustieteiden kandidaatti, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin lakimies. Tamperelainen Pirkanmaan ELY-keskuksen yksikön johtaja Annukka Lagerstam on  oikeustieteiden kandidaatti / oikeustieteiden maisteri. Kuopiolainen hallintotieteiden maisteri Soile Lahti on Vetrea Terveys Oy:n toimitusjohtaja.

Hallintojohtajan virkaan saapui määräaikaan mennessä 40 hakemusta. Hakijoista kahdeksan kutsuttiin haastatteluun ja heistä viisi soveltuvuusarviointiin.

Hallintojohtaja vastaa kuntakonsernin hallintoprosessin lisäksi ruokapalveluista, tietohallinnosta, maaseutupalveluista, sekä edunvalvonnasta. Hallintojohtaja vastaa myös hallinto- ja hankintakäytännöistä, sopimusasioista, valmiussuunnittelun käytännöistä, konsernin sisäisestä valvonnasta ja riskien hallinnasta. Hallintojohtaja toimii kunnanjohtajan varahenkilönä. Hallintojohtajan virka täytetään 1. kesäkuuta lukien tai sopimuksen mukaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?