Lähes sata mukana Energia-Trapissa

P-HA:n Niklas Tieaho. Kuva: Joonas Pyhälä

Historian toinen Energia-Trap kisailtiin Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa Lempäälässä sateisessa säässä lauantaina 18. kesäkuuta. Kilpailu saatiin kuitenkin kunnialla läpi, ja osallistujiakin oli loistava määrä, melkein sata. Järjestävän seuran eli Pohjois-Hämeen Ampujien naiset ja nuoret pärjäsivät hyvin: Jaana Raipela voitti kultaa ja Kristiina Runsten sijoittui hopealle. Monna Alatalo oli kuudes. Y20-sarjan voiton vei P-HA:n Joonas Pyhälä.  Myös Y15-sarjassa Niklas Tieaho ja Viivi Zerenoglu pärjäsivät hyvin. Peruskilpailun parhaan tuloksen ampui miehistä YMS:n Esa Saari ja naisista MKMS:n Kirsi Yliluoma.

Nimensä mukaisesti Energia-Trapia olivat tukemassa energiayhtiöt Elenia, Gasum ja Tampereen Sähkölaitos. Lisäksi kolme eri aseliikettä oli paikan päällä myymässä tuotteitaan. Tampereen Voimistelijat oli pyörittämässä kisakioskia. Kilpailu oli osa uutta Beretta 1-Cup -turnausta, jossa on mukana 13 kansallisen trapin kilpailua eri puolilla Suomea. Energia-Trap oli myös yksi Lempäälä 150 -juhlavuoden tapahtumista.

Teksti: Janne Hokkanen

Kuva: Mikael Liedes

Kuva: Joonas Pyhälä