Jyry palasi tauolta ärtsyin ottein

Lentopallon miesten kakkosarjasta voi kuulua vaikka kuinka huimia lempääläisuutisia kevään aikana. Lempäälän Jyry nimittäin pelaa vahvaa ja voittavaa lentopalloa myös keväällä 2017, se nähtiin heti sarjatauon jälkeisessä ensimmäisessä ottelussa, missä vahvistuksia joulun aikana saanut Pälkäneen Luja-Lukko jäi Jyryn jyrän alle selkein 3 – 0-numeroin.

Jyryn peli perustuu hyvin organisoituun pelaamiseen. Aloitusten nostopeli on varmaa, kiitos etenkin mainion liberon Riku Nissilän. Passipelissä 17-vuotias Jonne Haavisto on kehittynyt huimasti viimeisen puolen vuoden aikana. Iskupuolella tulivoimaa löytyy niin keskeltä kuin laidastakin. Heikkoa osa-aluetta Jyryn pelistä on vaikea löytää.

Pälkänettä vastaan avauserä oli murskaava, toisessa erässä Luja-Lukko pääsi hiukan karkuun, mutta etumatka hupeni Arttu Reiman tullessa kentälle ja pästessä syöttämään. Päätöserä oli tasaisin, siinä taisteltiin aina jatkopisteille asti, kunnes Jonne Haavisto iski vastapallon pälkäneläisten kenttään.

Alemman jatkosarjan voittaja pääsee taistelemaan noususta ykkössarjaan. Jyryllä on erinomainen sauma edetä hienoon lentiskevääseen.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?