Ideaparkiin rakennetaan leipomo

Kahvilan esimies Sari Tolonen esittelee artesaanileipuri Jani Mettiselle ja kondiittorimestari Veli-Matti Ahvenharjulle tasauspäivien erikoiskakkua.

Ståhlbergin Lempäälän leipomon ja Royal Bakeryn Ruskon konditorian toiminnot siirretään tulevana kesänä Ideaparkiin.
– Leipomon tiloja rakennetaan parhaillaan ja tulevaisuudessa Ideaparkista saa lämmintä leipää suoraan uunista, kertoo Royal Bakeryn toimitusjohtaja ja kondiittorimestari Veli-Matti Ahvenharju.
Tuleva leipomo sijaitsee vain muutaman kymmenen metrin päässä viime kuussa avatusta Ståhlbergin uudesta kahvilasta.
– Tavoitteena on, että leipomon tuotanto saadaan käynnistettyä kesäkuun aikana. Tämä on todella tärkeä projekti muun muassa logistiikan kannalta, Royal Bakeryn toinen omistaja, artesaanileivistä vastaava Jani Mettinen sanoo.
Ståhlbergin Lempäälän leipomo ja Ideaparkin kahvila siirtyivät Royal Bakerille viime kesänä.

Sijaintipaikkaa myöten täysin uudistettu Ståhlbergin kahvila on saanut Ahvenharjun mukaan saanut Ideaparksisa loistavan vastaanoton.
– Asiakaspalaute on ollut huikeaa. Teimme ison muutoksen pienestä tilasta suurempaa ja keskeiselle paikalle. Samalla valikoima kasvoi merkittävästi.
Kahvilasta on saatavilla niin uudenaikaisia kuin perinteisiä kakkuja, leivoksia, monelaista suolaista makupalaa kevyistä salaateista pannupitsopihin, piiraisiin ja patonkeihin.
– Patongeissa olemme tehneet kehitystyötä ja sen tuloksena meiltä saa parilalla lämmitetyn patongin, jonka täytteet ovat viileitä. Kombinaatio on loistava, Ahvenharju kuvailee.

Royal Bakery toimittaa suuria tuotemääriä tamperelaisille hotelleille, ravintoloille ja teattereille.
– Kun leipomo valmistuu,  tavoitteena on toimittaa tuoretta leipää myös muille Ideaparkissa toimiville liikkeille.
Ahvenharju näkee Ideaparkin erinomaisena toimintaympäristönä.
–  Täällä on helppo järjestää popup-tapahtumia ja tehdä tuotekehitystä. Maistajia löytyy. Aiomme myös toteuttaa Ideaparkin 10-vuotiskakun kaltaisia spektaakkeleita.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?