Lentis-LeKille lisää pelaajia

Kuva: Marko Panu
Teemu Uusitalo (keskellä) pelasi Kisassa jo 3-sarjaa, ja on ollut mukana runkomiehistössä aina liigakarsinnoissa asti. Nyt alkaa yhdeksäs kausi LeKissä.

Lentopallon pelaajamarkkinat ovat olleet alkukesästä harvinaiset vilkkaat. Pääsarjaseurat ovat koonneet rostereitaan pikku hiljaa ja pykälää alemmallekin tasolle alkaa pelaajia kiinnittymään. Lempäälän Kisan miesten 1-sarjajoukkue teki sopimuksen vanhan tutun pelimiehen kanssa, kun jo yhdeksännen kauden seurassa aloittava liberon ja yleispelaajan tontilla viihtyvä 29-vuotias Teemu Uusitalo jatkaa pelejään Kisassa.
Vuosi sitten Uusitalon kausi katkesi jouluna, kun työkuvioiden takia ajankäyttö tuli pelaamiselle hankalaksi. Nyt fysioterapeutin työt ovat vakiintuneet ja ura saa jatkoa.
Nuori passari Jonne Haavisto jatkaa Kisassa nuoren pelaajan kaksoisedustuksella kehittymistään. Haaviston pääpelipaikka on edelleen Lempäälän Jyryn 2-sarjamiehistössä.
Niin sanottua ykköspassaria Kisa edelleen jahtaa, virityksiä ja yhteyksiä moneen pelaajaan on otettu ja kesäkuun aikana asia ratkennee. Viime kauden pääkapellimestari Arttu Lehtimäki ei Kisassa jatka.
Nyt Kisalla on koossa kahdeksan sopimusta eli rosterissa ovat kokeneen kaartin Anssi Vesanen, Sauli Silpo, Toni Laine, Sten Kruuda, Teemu Uusitalo ja Tommi Roininen. Nuoremman kaartin pelaajia ovat alle kaksikymppiset Jonne Haavisto ja Tomi Perkiö. Lisäksi Pälkäneen Luja-Lukon monivuotisen yleispelaajan Joni Sokan kanssa on solmittu try out-luonteinen sopimus syksystä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?