Nuori yleispelaaja Arttu Linjamäki Kisan lentismiehistöön

Lempäälän Kisan miesten ykkössarjajoukkue alkaa olla muutamaa palasta vaille valmis. Tuorein vahvistus raapusti sopimuspaperiin nimensä juhannuksen alla, kun 19-vuotias pohjalaisjuurinen yleispelaaja Arttu Linjamäki sopi tulostaan Lempäälään.
Linjamäki opiskelee lukiossa Tampereella, pelasi viime kauden Iskun ykkössarjajoukkueessa ja omaa vankan lajikokemuksen muun muassa Kuortaneelta ja nuorisomaajoukkueista. Linjamäki tuo Kisalle taitoa, intoa ja tuikitärkeää nosto- ja puolustusosaamista.
– Luottavaisin mielin elokuussa liityn mukaan Kisan treeneihin. Tavoitteena on pelata ehjä kausi ja sitä mukaa auttaa joukkuetta pärjäämään, Linjamäki tuumii.
Myös passarijahdissa on tapahtunut edistystä, Kisan neuvottelut nuoren passarilupauksen kanssa ovat pitkälle edistyneet. Viime kauden ykköspassari Arttu Lehtimäki sai unelmasopimuksen Vammalan Lentopallon kivikovaan liigatiimiin. Myös toinen viime kauden LeKi-pelaaja eli Juuso Tulonen jatkaa uraansa Vammalassa. Juuson sarjataso ensi kaudella on ykkössarja VaLePan kakkosjoukkueessa.
Kisan seurajohto tiedottaa, että passariosaston selkiydyttyä, on ensi kaudelle haussa yksi keskitorjuja ja ehkä pari yleispelaajaa. Joukkueen rosteri tavoitellaan noin 12 pelaajan suuruiseksi.
Perjantaina heinäkuun 7. päivän iltana tapahtuu Hääkivellä, kuin kahdeksan kovaa paria mittelevät paremmuuksistaan beach volleyssa. Mukana ensi kauden kisalaispelaajista ovat muun muassa Sauli Silpo, Sten Kruuda, Teemu Uusitalo, Tommi Roininen ja Toni Laine.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?