Kisan passariosasto vahvistui

Kuva: Juha Raunio
Juuso Paananen vahvistaa Lempäälän Kisan 1-sarjajoukkueen passariosastoa ensi kaudella.

Lentopallon pelaajamarkkinat ovat velloneet Pirkanmaalla poikkeuksellisen kuumina. Liigajoukkueet VaLePa, Isku ja tuore liigatiimi Akaa-Volley ovat koonneet rostereitaan kesän mittaan, niiden varjossa myös 1-sarjan Lempäälän Kisa on läjäämässä vankkaa joukkuetta tulevaksi kaudeksi.
Tuorein kasvo LeKi-nutussa on 25-vuotias passari Juuso Paananen, joka kaksi edellistä kautta edusti juuri Akaa-Volleyta. Savonlinnalaisjuurinen peluri on kokenut, hänellä on 1-sarjan pelejä vyöllään muun muassa Kokkolasta, Enonkoskelta ja Mikkelistä ennen Akaata ja nyt siis Lempäälää.
– Lempäälän sakkiin oli mukava pästä mukaan, joukkue vaikuttaa mielenkiintoisen iskukykyiseltä, tuumii Paananen.
LeKin passariosastolla on Paanasen ohella mukana 18-vuotias Jonne Haavisto, jonka pääpelipaikka tulevalla kaudella on Lempäälän Jyryn 2-sarjatiimissä. Yksi passari vielä tulee mukaan, jotta tuikitärkellä pelinrakenteluosastolla olisi tarpeeksi valinnanvaraa.
Kisalla on koossa nyt kymmenen sopimuspelaajaa, kaksi jo sovittua sopimusta on vain julkistusta vaille ja lisäksi rosteriin haetaan vielä yhtä tai kahta lisämiestä, tiedottaa LeKin joukkueenjohto.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?