LeKi-futis romahti Forssassa: 0 – 10

Jalkapallon nelosdivarissa nähtiin lempääläisittäin todellinen täystyrmäys, kun LeKi-futis kävi ottamassa Forssassa selkäänsä paikalliselta FJK:lta lukemin 0 – 10. FJK matkaa ensi kaudeksi Sääksjärven Loiskeen seuraksi kolmiosdivariin, LeKi-futis puolestaan jatkaa pelejään nelosessa.
LeKin käyrä syyspuolen peleissä on ollut alaspäin. Ennen Forssan romahdusta LeKi oli hävinnyt kolmesti peräkkäin, jos toki tiukasti taistellen ja niukalla erolla. Kymmenen maalin häviöromahdusta on vaikea selittää, mutta ehkä yksi selittävä seikka on se, että panosta LeKillä ei peleissä enään juurikaan ole.
Panoksetta pelaa myös Sääksjärven Loiske kolmosessa. Hämeenlinnan-vierailu jätti kuitenkin hymyn sääksjärveläisten huulille, kun joukkue venyi erotuomarin määräämällä lisäajalla 1 – 1-tasapeliin syksyn komeetan Matias Keskitalon viimeisteltyä tasoitusmaalin ajassa 92 minuuttia.
Vesilahden Visa haki Lammilta tärkeän pisteen, kun kovan taistelun jälkeen Lammin Veto ja Visa päätyivät pistejakoon lukemilla 2 – 2. Visa, Lammi ja Urjala käyvät kovaa kisaa kuka triosta jää sarjatauluun merkatun putoamisviivan alapuolelle.
Kutosessa on pelaamatta yksi kierros ja Loiskeen kakkossakki on nousijan paikalla kahden pinnan erolla TaPan kakkostiimiin, joten nousujuomat alkavat Sääksin suunnassa olla jo laitettuna kylmenemään.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?