Mummot tuulettumaan

Uusi vuosi on koittanut. Joku teki uudenvuodenlupauksen ja aika moni on ehtinyt hyvää tarkoittavan tarkoituksensa jo pyörtääkin.

Vaikka tupakattomuus tai tipattomuus ei pitänytkään, aina voi koettaa uudestaan. Lannistua ei kannata; jokainen lisäkilon pudotus on kotiin päin. Aina voi tehdä itselleen hyvää. Tai muille.

Koskaan ei ole myöhäistä ryhtyä olemaan hyväksi myöskään läheisilleen. Presidentti Sauli Niinistö lanseerasi uudenvuodenpuheessaan termin oleskeluyhteiskunta. Jokainen meistä voi omilla teoillaan vahvistaa hyvinvointiyhteiskuntaamme. Hyväksi esimerkiksi käyvät vaikkapa ne noin 30 aktiivia, jotka vapaaehtoisina käyvät Lempäälän Ehtookodossa ulkoiluttamassa asukkaita.

Satu Lehtonen

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>