Savelanmetsänhelmen kaava nähtäville Vesilahdessa

Neljättä vuotta Vesilahdessa valmistelussa ollut Savelanmetsänhelmen asemakaavaehdotus tulee nähtäville. Alunperin alueelle suunniteltiin noin 80 omakotitonttia, mutta kaavasta annetun palautteen vuoksi tonttien määrää on vähennetty 68:aan.

Savelanmetsänhelmi on Vesilahden Kirkonkylän osayleiskaava-alueella Rautialantien tuntumassa.

Kaavoitettavan alueen omistaa tamperelainen Kiinteistösijoitusyhtiö Taitokaari Oy.

Savelanmetsänhelmen kaava-alue on noin 15,1 hehtaaria. Alueelle suunniteltujen pientalojen tonttien koko vaihtelee 800 neliömetristä 1100 neliömetriin. Tonteille tulevat asuinrakennukset saavat olla kooltaan pääosin 180 neliöisiä ja talousrakennus 50 neliömetrin suuruisia. Kaava-alueella on virkistysalueita yhteensä 3,7 hehtaaria.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>