Ylös, ulos ja sisälle

Lempäälässä ovat auenneet uudet liikunnalliset harrastuspuitteet sellaiselle, jota lenkkeily, hiihtely, luistelu tai muu ulkoilu talven kylmillä ei houkuta. Valikoimaa nimittäin riittää hänelle, joka haluaa tehdä jotain kuntonsa eteen sisätiloissa.
Vuodenvaihteen jälkeen avasi uusi kuntosali ovensa pääraitin varrella aivan kuntakeskustassa. Tammikuussa käynnisti niin ikään toimintansa uusi, palloilupelitkin mahdollistava liikuntakeskus Marjamäessä.
Kauppakeskuksessa on alusta alkaen toiminut paikallisten keskuudessa suosituksi tullut yksityisomisteinen liikuntakeskus.
Eläkeläiset voivat kuntoilla ilmaiseksi mm. Hakkarin kuntosalissa. Kunnallinen kuntosalitarjonta laajenee entisestään, kun Lempoisten koulun kuntosali valmistuu aikanaan helpottamaan Hakkarin ilta-ajan käyttäjäruuhkaa.

Lempäälässä ovat auenneet uudet liikunnalliset harrastuspuitteet sellaiselle, jota lenkkeily, hiihtely, luistelu tai muu ulkoilu talven kylmillä ei houkuta. Valikoimaa nimittäin riittää hänelle, joka haluaa tehdä jotain kuntonsa eteen sisätiloissa.
Vuodenvaihteen jälkeen avasi uusi kuntosali ovensa pääraitin varrella aivan kuntakeskustassa. Tammikuussa käynnisti niin ikään toimintansa uusi, palloilupelitkin mahdollistava liikuntakeskus Marjamäessä.
Kauppakeskuksessa on alusta alkaen toiminut paikallisten keskuudessa suosituksi tullut yksityisomisteinen liikuntakeskus.
Eläkeläiset voivat kuntoilla ilmaiseksi mm. Hakkarin kuntosalissa. Kunnallinen kuntosalitarjonta laajenee entisestään, kun Lempoisten koulun kuntosali valmistuu aikanaan helpottamaan Hakkarin ilta-ajan käyttäjäruuhkaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?