Kuin ankka

Lempäälän Kuokkalassa on nähty maanantaina 28. tammikuuta Kuokkalankosken rannassa aterioivassa sorsaparvessa albiinoyksilö. Samanlainen valkoinen sorsa nähtiin muiden sorsien kanssa Kuokkalankosken rannalla viime talvenakin.

Lempäälän Kuokkalassa on nähty maanantaina 28. tammikuuta Kuokkalankosken rannassa aterioivassa sorsaparvessa albiinoyksilö. Samanlainen valkoinen sorsa nähtiin muiden sorsien kanssa Kuokkalankosken rannalla viime talvenakin.

Lempäälän Kuokkalassa on nähty maanantaina 28. tammikuuta Kuokkalankosken rannassa aterioivassa sorsaparvessa albiinoyksilö. Samanlainen valkoinen sorsa nähtiin muiden sorsien kanssa Kuokkalankosken rannalla viime talvenakin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?