Keke-ryhmä jatkaa Raatikaisen ohjauksessa

Lempäälän kestävän kehityksen työryhmä sai viime maanantaina uuden kokoonpanon, kun Lempäälän kunnanhallitus nimitti kaudelle 2013–2014 kestävän kehityksen työryhmään Saana Raatikaisen (vihr.), Sami Vigrenin (kesk./sit.), Kirsi Kallion (ps.) ja Timo Viitasen (kd.). Raatikainen toimi työryhmän puheenjohtajana jo viime kaudella.

Kestävän kehityksen työryhmä järjesti viime vuonna Lempäälässä muun muassa Suomi puhtaaksi päivässä -siivoustempauksen, valot tunnin ajaksi sammuttamaan kehottavan Earth Hour -tapahtuman sekä päiväkotilaisille ja koululaisille Ota lämpö talteen -kilpailun.

Pirkanmaan pelastustoimen neuvottelukuntaan kunnanhallitus valitsi jäseneksi Liisa Teeren (sdp). Toimikausi kestää vuodet 2013–2014.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?