Ministeriöt kunnolla töihin

Lempäälän suurimman työnantajan Kiilto Oy:n toimitusjohtaja Antti Nieminen toivoisi ministeriöiden purkavan byrokratiansa ja ryhtyvän tuottavampiin töihin. Niemisen mukaan nyt tarvitaan tekoja eikä masentavia ja junnaavia puheita palkanalennuksista ja työurien pidentämisistä.

Maamme nuorisotyöttömyys ja nuorten syrjäytyminen ovat sitä luokkaa, että yritysjohtaja patistaa yhteiskunnan koneiston niiden kimppuun. Nyt on kiire.

Samaa mieltä on myös Lempäälän kunnanvaltuusto, joka tekee kaikkensa, jotta nuorten yhteiskuntatakuu toteutuu mahdollisimman nopeasti. Lempäälässä on kunniakkaasti pistetty iso pyörä pyörimään ja nuorisotakuusta on avoin keskustelutilaisuus 5. helmikuuta. Sinne on kutsuttu kunnan, yrittäjien ja vapaaehtoisjärjestöjen edustajia. Nyt on tärkeää, että kaikki ottavat kutsun vastaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?