Peurat loikkivat autojen eteen

Liekö perjantai saanut peurat riehakkaalle tuulelle, sillä perjantaina 25. tammikuuta Vesilahdessa sattui kaksi peurakolaria.

Kello 6.30 aikaan peura hyppäsi Vesilahdentielle sillä seurauksella, että se osui Narvasta Lempäälän suuntaan matkalla olleen, vuonna 1979 syntyneen vesilahtelaismiehen kuljettamaan henkilöautoon. Paikalle saapuneet riistamiehet hoitivat eläimen pois paikalta.

Toinen kolari sattui kello 7.15 maissa Vesilahdentien ja Hinsalantien risteyksessä. Vuonna 1949 syntyneen vesilahtelaisnaisen kuljettaman ajoneuvon eteen pompannut peura jatkoi matkaansa törmäyksestä huolimatta.

Onnettomuuksissa ei tullut henkilövahinkoja.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>