LeKi – HCK-ottelun pelimiespeukkupelaajat

2 peukkua Juha Suomaa

1 peukku Lassi Mattila

Raadissa olivat Lempäälän Jyryn lentopallojunnut valmentajineen sekä Juha Raunio Lempäälän-Vesilahden Sanomista.

–  Ottelu oli aika tasainen, mutta Kisan maalivahti Mika Noronen piti hankalilla hetkillä joukkuettaan pystyssä. Maalipaikkoja oli molemmilla, mutta vedot menivät liian usein ohi tai yli maalin. Puhtaita taklauksia olisi toivonut näkevänsä enemmän, nyt niitä oli oikeastaan vain yksi koko pelissä, kuuluivat Jyryn lentisjunnujen puhemiehinä toimineiden Tommi Niemisen (pelaaja) sekä joukkueen valmentajien Kari Niemisen ja Pasi Korkolan kootut kommentit.

–  Juha Suomaa on taistelija, jotka usein jäävät muiden varjoon palkintoja mietittäessä. Nyt Suomaan avausmaali oli taistelijalle tyypillinen väkisin survottu. Lassi Mattila nousi tasaisesta muusta kisalaismassasta esiin oivaltavilla syötöillään, perustelivat lentistaiturit peukkuvalintojaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?