Pirkanmaan liiton maakuntavaltuuston jäsenet

Pirkanmaalaiset kunnallisvaaleissa edustettuna olleet puolueet ovat päässeet sopimukseen Pirkanmaan liiton maakuntavaltuuston luottamushenkilöpaikoista.

Lempäälällä on maakuntavaltuustossa kolme paikkaa: Riina Aspila (kok.), Juhani Ojala (sd.) ja Saana Raatikainen (vihr.). Vesilahden edustaja on Leena Kurki (kok.).

Maakuntavaltuuston puheenjohtajana toimii Pekka Salmi (sd.) Tampereelta.

Muut jäsenet ovat Akaan Salla Bister (sd.) ja Mari Peräkivi (kesk.), Hämeenkyrön Maarit Lepistö (sd.) ja Maria Härkki-Santala (kesk.), Ikaalisten Timo Tuomisto (kok.), Juupajoen Hannu Hämylä (kesk.), Kangasalan Akseli Kettula (kok.), Hanna Holma (kesk.) ja Jorma Jussila (kd.), Kihniön Severi Ala-Katara (ps.), Mänttä-Vilppulan Arto Pirttilahti (kesk.) ja Henna Hakala (vihr.) Nokian Marja-Leena Torkki (vas.), Maija Sissala (ps.), Esko Pulakka (kesk.), ja Leo Lähde (vihr.), Oriveden Nina Lahtinen (sd.), Parkanon Hannu Laholuoma (kok.), Pirkkalan Antero Saksala (kok.) ja Raimo Lehtinen (sd.), Punkalaitumen Outi Uusi-Kouvo (kesk.), Pälkäneen Rainer Zeitlin (kok.), Ruoveden Anita Viljanmaa (ps.), Sastamalan Heljä Leppäniemi (sd.), Arto Koivisto (ps.) ja Eveliina Asikainen (vihr.), Tampereen Sofia Vikman, (kok.), Matti Helin (kok.), Matti Höyssä (kok.), Anna-Kaisa Ikonen (kok.), Leena Kostiainen (kok.), Jouni Markkanen (kok.), Atanas Aleksovski (sd.), Seppo Salminen (sd.), Aila Dündar-Järvinen (sd.), Riitta Ollila (sd.), Sanna Marin (sd.), Minna Minkkinen (vas.), Mikko Aaltonen (vas.), Heikki Luoto (ps.), Seppo Silvennoinen (ps.), Timo Vuohensilta (ps.), Timo Hanhilahti (kesk.), Juhana Suoniemi (vihr.), Anna-Kaisa Heinämäki (vihr.), Urjalan Reijo Kuljuntausta (sd.), Valkeakosken Petra Pikkanen (sd.), Maija Kuivasto (vas.), Minna Kamppari (ps.), Virtain Pirjo Ala-Kaarre (kok.), Ylöjärven Minna Mustakallio-Sorvari (kok.), Seppo Peltola (sd.), Rauno Kesseli (vas.) ja Veli-Matti Antila (kd.).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?