Kisan kiekkokausi huipentuu kahteen kotipeliin

Kesälomalle vai pleijareihin?

Lauantaina 9. helmikuuta arviolta kello 19.15 tienoilla tiedetään, jatkuuko Lempäälän Kisan Mestis-kausi pudotuspeleissä vai joutuvatko pelaajat talvisille kesälaitumille jo näin aikaisessa vaiheessa. Sekin versio on tätä kirjoitettaessa tiistaina puoliltapäivin matemaattisesti mahdollista, että Kisan on runkosarjassa sijalla 11 eli joutuu play out-sarjaan, mutta jos niin käy, ovat kaikki viimeisimmät ottelut menneet Kisan kannalta aivan päin hongan runkoa.

Kisa otti riemullisen 4 – 3-voiton menneenä viikonloppuna Vaasasta ja heti perään romahti osumin 2 – 7 Savonlinnalle Hakkarissa. Kolme bonuspinnaa kuitenkin tiesi 97 prosenttisen varmasti sarjapaikan uusimista.

– Otan SaPKo-pelin piikkiini, luotin että edellispäivän hyvä peli olisi kantanut, mutta niin ei käynyt. Joukkueen valmistaminen epäonnistui, suomi Kisan valmentaja Miikka Kuusela itseään.

Voi toki olla, että valmentajan sanoilla ennen peliä on näinkin suuri merkitys, mutta totuus oli, että lempääläispelaajat olivat Vaasan-reissusta fyysisesti väsyneitä ja henkinen lataus muutamilla oli liki nollassa.

Eilen Kisa pelasi Jyväskylässä JyP Akatemiaa vastaan. Jos sieltä tuli voitto, on pudotuspelipaikka aika lailla saletti. Jos taas JyP vei pinnat, on huomisella KooKoo-pelillä ja etenkin lauantaisella Peliitat-pelillä iso merkitys.

KooKoo taistelee pudotuspelien kotiedusta ja mukana lempääläisille tutun valmentajan Juha Juujärven joukoissa on jo ensimmäisen pelikieltonsakin tappelun takia kärsinyt kulttipakki Matt Nickerson. Peliitat heikkeni materiaalillisesti siirtorajan lopulla, mutta tappelee juuri Kisan kanssa sijoista 7 – 9 eli ”pleijari-paikka” saattaa ratketa vasta lauantaisessa koitoksessa.

Kisan sai siirtorajan lopulla kaksi pätevää ja varsin kokenutta uutta kaveria, kun takavuosilta tuttu vauhtikone Ossi Pellinen tuli hyökkäyspäähän ja Ässä-juurinen hyvin laukova pakki Atte Valli vahvistaa alakerran kalustoa.

Eli nyt tarvitaan kannustusta ja yleisön jelppausta, joten ryhmällä Hakkariin viemään Kisa pudotuspeleihin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?