Seurakunta Lempäälän kirkkoneuvosto perusti uusia virkoja

Paukkuja nuorisotyöhön

Lempäälän seurakunta vahvistaa nuorisotyötä. Kirkkoneuvosto perusti vuoden ensimmäisessä kokouksessaan 22. tammikuuta kaksi määräaikaista virkaa kuluvaksi vuodeksi. Nuorisotyöhön palkataan kokoaikainen nuorisotyönohjaajan virka ja osa-aikainen muusikon virka Majakkamessuun. Osa-aikaisuus on 20-prosenttinen.

Lempäälän seurakunnassa on vuoden alussa alkanut kaksivuotinen Nuora-projekti. Nuorisotyön ohjaajan työn painopiste on pitkälti nuorten parissa tehtävässä sielunhoidossa ja kohtaamisessa. Työntekijän tehtävä on myös luoda siltaa nuorten, varttuneiden nuorten ja nuorten aikuisten toiminnan välille.

Majakkamessun muusikon tehtävä on Majakkamessun bändien musiikillinen, hengellinen ja tekninen tukeminen, uusien bändien ohjaaminen sekä äänentoistosta ja kouluttamisesta vastaaminen.

Molempien työntekijöiden työaika painottuu iltatöihin ja viikonloppuihin.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?