Rekrytapahtuma nuorille Lempäälässä maaliskuussa

Maaliskuun 7. päivä järjestettävä Optio-rekrytapahtuma saattaa nuoret työnhakijat ja työnantajat yhteen Lempäälässä.

Maaliskuun 7. päivä järjestettävä Optio-rekrytapahtuma saattaa nuoret työnhakijat ja työnantajat yhteen Lempäälässä.

Oletko vailla työtä? Puuttuuko sinulta työntekijä?

Yrityksillä ja muilla työllistäjillä on torstaina 7. maaliskuuta mahdollisuus tarjota nuorille töitä lähtemällä muutaman tunnin ajaksi näytteilleasettajaksi Optio-rekrytapahtumaan Lempäälän kunnan ja TE-toimiston tiloissa Lempäälän Aleksi 1:n toisessa kerroksessa.

Rekrytointitapahtuman tarkoituksena on töiden ja työntekijöiden kohtaaminen.

Tapahtumalla pyritään edesauttamaan nuorisotakuun toteutumista. Tapahtuman kohderyhmänä ovat pääasiassa alle 30-vuotiaat nuoret. Paikalle odotetaan noin 200–300 kävijää.

– Tapahtuma on suunnattu lähinnä alle kolmekymmentävuotiaille nuorille ja tietysti työntekijöitä tarvitseville yrityksille, kunnille, seurakunnille, yhdistyksille, sanoo näytteilleasettajien ilmoittautumisia vastaanottava yrityspalvelujen asiantuntija Tapani Uimonen TE-toimistosta.

Potentiaalisia työnantajia on näytteilleasettajiksi ilmoittautunut tähän mennessä kahdeksan. Mukaan mahtuu Uimosen mukaan vielä hyvin.

– Tällä hetkellä paikkoja on tarjolla muun muassa hoito-, siivous-, kauppa-, ravintola-aloilta sekä infoa kunnan kesätyöpaikoista.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Näytteilleasettajaksi ilmoittautunut tuo osastolleen haluamansa rekvisiitan mukanaan. tapahtuman järjestäjät hoitavat osastoille pöydän, tuoleja ja sähköt.

Kommentit (2)

  1. AnttiS

    Hyvä juttu, toivotaan että tästä hyötyy monet! Nuorisotakuu on ajatuksena hieno, mutta epäilyttää suuresti, että toteutuuko tämä täysin.

    ”Nuorisotakuu tarjoaa alle 25-vuotiaille sekä alle 30-vuotiaille vastavalmistuneille koulutus-, työkokeilu-, työpaja- tai työpaikan kolmen kuukauden sisällä työttömäksi ilmoittautumisesta.”

    http://www.nuorisotakuu.fi/nuorisotakuu

  2. Änkyrä

    Just joo.. Ei tästä nykynuorisosta ole mihinkään vaikka takuut tarjottais. Vellihousuja, pullamössöä. Pelatkoon vaan niitä pelejään, maksetaan me muut heidän lorvimisensa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?