Lempäälä myy yritystontteja 177 000 eurolla

Lempäälän kunnanhallitus päätti maanantaina 4. helmikuuta myydä lisäalueen Tampereen AV-Palvelu Oy:lle Sääksjärvellä sijaitsevalta Kortejärven yritysalueelta. Yrityksen nykyinen tontti on pinta-alaltaan noin 6 000 neliömetriä ja lisäalue noin 1 350 neliötä. Yritys tarvitsee lisäaluetta, jotta tontille suunniteltu noin 22 200 neliön rakennus sopisi tontille. Kauppahinta on noin 19 000 euroa.

Kooltaan noin 5 000 neliön yritystontin kunnanhallitus päätti myydä Kortejärven alueelta kolmelle yksityishenkilölle perustettavalle yhtiölle. Tontille on tarkoitus rakentaa noin 600–700 neliömetrin suuruinen halli palvelemaan kuorma-auto ja taksiliikennettä sekä kuljetus- ja logistiikka-alan koulutus- sekä kehittämispalvelujen tarjontaa. Kauppasumma on 70 000 euroa.

Kunnanhallitus päätti myydä Heavy Sepät Oy:lle perustetavalle yhtiölle lisäalueen yritystonttiin Kortejärven alueelta. Heavy Sepillä on entuudestaan noin 1,31 hehtaarin yritystontti, jolle yhtiön on rakennettava vuoden 2014 loppuun mennessä 2 800 kerrosneliömetrin tilat. Perustettava yhtiö ostaa tontin pohjoispuolelta noin 3 000 neliön määräalan lisäalueeksi tonttiin. Alueelle sijoittuisi koneiden myyntikenttä. Kauppasumma on 37 500 euroa. Myytävän määräalan pohjoispuolelta kunta on päättänyt myydä rata-alueeseen ulottuvan yritystontin Turtolan Kaivin Oy:lle EG-kaivin Oy:lle perustettavalle yhtiölle.

Kunnanhallitus päätti myydä pinta-alaltaan 3 500 neliömetrin yritystontin Frescon Oy:lle Vikinraitilta Marjamäen yritysalueelta. Frescon Oy on lihashuoltotuotteiden valmistuksen ja markkinointiin keskittynyt yritys. Kauppasumma on 49 000 euroa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>