Lempäälä myy yritystontteja 177 000 eurolla

Lempäälän kunnanhallitus päätti maanantaina 4. helmikuuta myydä lisäalueen Tampereen AV-Palvelu Oy:lle Sääksjärvellä sijaitsevalta Kortejärven yritysalueelta. Yrityksen nykyinen tontti on pinta-alaltaan noin 6 000 neliömetriä ja lisäalue noin 1 350 neliötä. Yritys tarvitsee lisäaluetta, jotta tontille suunniteltu noin 22 200 neliön rakennus sopisi tontille. Kauppahinta on noin 19 000 euroa.

Kooltaan noin 5 000 neliön yritystontin kunnanhallitus päätti myydä Kortejärven alueelta kolmelle yksityishenkilölle perustettavalle yhtiölle. Tontille on tarkoitus rakentaa noin 600–700 neliömetrin suuruinen halli palvelemaan kuorma-auto ja taksiliikennettä sekä kuljetus- ja logistiikka-alan koulutus- sekä kehittämispalvelujen tarjontaa. Kauppasumma on 70 000 euroa.

Kunnanhallitus päätti myydä Heavy Sepät Oy:lle perustetavalle yhtiölle lisäalueen yritystonttiin Kortejärven alueelta. Heavy Sepillä on entuudestaan noin 1,31 hehtaarin yritystontti, jolle yhtiön on rakennettava vuoden 2014 loppuun mennessä 2 800 kerrosneliömetrin tilat. Perustettava yhtiö ostaa tontin pohjoispuolelta noin 3 000 neliön määräalan lisäalueeksi tonttiin. Alueelle sijoittuisi koneiden myyntikenttä. Kauppasumma on 37 500 euroa. Myytävän määräalan pohjoispuolelta kunta on päättänyt myydä rata-alueeseen ulottuvan yritystontin Turtolan Kaivin Oy:lle EG-kaivin Oy:lle perustettavalle yhtiölle.

Kunnanhallitus päätti myydä pinta-alaltaan 3 500 neliömetrin yritystontin Frescon Oy:lle Vikinraitilta Marjamäen yritysalueelta. Frescon Oy on lihashuoltotuotteiden valmistuksen ja markkinointiin keskittynyt yritys. Kauppasumma on 49 000 euroa.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?