Lempäälän Kehitys Oy:lle yli 500 000 euroa vuodessa

Lempäälän kunnanhallitus on hyväksynyt vuotta 2013 koskevan kunnan ja Lempäälän Kehitys Oy:n välisen elinkeinotoimen palveluja koskevan ostopalvelusopimuksen. Kehitysyhtiölle maksettava vuosikorvaus on runsaat puoli miljoonaa euroa.

Elinkeinotoimen johtamisesta maksettava vuosikorvaus on yhteensä 110 000 euroa. Summa sisältää elinkeinojohtajan korvauksen (67 000 euroa) sekä markkinointi- ja muut kustannukset (42 500 euroa). Lisäksi palvelusopimukseen sisältyy Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy:n Lempäälän kuntarahoitusosuus 169 000 euroa.

Yritystonttien ja -alueiden markkinoinnista aiheutuva vuosikorvaus on yhteensä 125 680 euroa. Summasta 71 500 euroa käytetään markkinointiin, myyntiin, verkostoitumiseen sekä Ideaparkin, Areenan ja Marjamäen Pohjoisrinteen alueiden toteutuksen edistämiseen. Vuodelle 2013 on lisäksi erillisenä 39 000 euron mainos- ja markkinointimääräraha kattamaan tonttimarkkinointi- ja mainoskuluja.

Matkailun edistämisestä ja elinkeinoviestinnästä aiheutuva vuosikorvaus on 111 000 euroa, jolla katetaan henkilö- markkinointi-, matka-, ilmoittelu, kampanja- ja materiaalikulut.

Yhtiöllä on roolina edistää kuntakeskustan kehittämistä, mistä koituu kunnalle 90 000 euron vuosikorvaus.

Eri kehityshankkeista koituu maksettavaksi yhteensä 82 500 euron vuosikorvaus.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?