Hotelli Kanavan paikkeille kaksi kerrostaloa

Lempäälän kunnan kaavoitus- ja rakennusjaosto on myöntänyt poikkeamisluvat kahdelle asuinkerrostalolle, jotka on tarkoitus rakentaa vierekkäin entisen Hotelli Kanavan alueelle osoitteisiin Hopeakanavankatu 13 ja 15.

Entisen hotellin tontille rakennettavaan Asunto Oy Lempäälän Kanavanrantaan tulee viiteen kerrokseen 44 asuntoa ja sen viereen perustettavaan Asunto Oy Lempäälän Kanavankulmaan niin ikään viiteen kerrokseen 40 asuntoa. Kaavoitus- ja rakennusjaosto myönsi myös rakennusluvan Asunto Oy Lempäälän Kanavankulmaksi perustettavalle yhtiölle.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?