Moision koululle koulujenvälinen jääkiekkomestaruus

 Moision kultajoukkueessa pelasivat: maalivahdit Riku Räihä ja Roope Mettinen sekä kenttäpelaajat Teemu Riikola, Veeti Hietaniemi, Tomi Kuhlman, Luca Mikkonen, Eemil Salomaa, Santeri Tuominen, Oskari Karppanen, Santeri Laitinen, Joona Lehmus ja Oskari Luoto.

Moision kultajoukkueessa pelasivat: maalivahdit Riku Räihä ja Roope Mettinen sekä kenttäpelaajat Teemu Riikola, Veeti Hietaniemi, Tomi Kuhlman, Luca Mikkonen, Eemil Salomaa, Santeri Tuominen, Oskari Karppanen, Santeri Laitinen, Joona Lehmus ja Oskari Luoto.

Lempäälän jäähallissa pelattiin torstaina 7. helmikuuta koulujenvälinen jääkiekkoturnaus. Kärjen osalta tasaisen turnauksen voitti Moision koulun joukkue, joka päätyi lopputuloksissa tasapisteisiin Kuljun joukkueen kanssa. Moision ja Kuljun keskinäinen ottelu päättyi tasan 3–3, joten Moision pelaajien tehdyt 25 maalia toivat niukan voiton Kuljun pelaajien 20 tehtyä maalia vastaan. Myös maaliero oli Moision eduksi.

Järjestys oli: 1) Moisio, 2) Kulju, 3) Sääksjärvi, 4) Lempoinen, 5) Terraariot

Moision kultajoukkueessa pelasivat maalivahdit Riku Räihä ja Roope Mettinen sekä kenttäpelaajat Teemu Riikola, Veeti Hietaniemi, Tomi Kuhlman, Luca Mikkonen, Eemil Salomaa, Santeri Tuominen, Oskari Karppanen, Santeri Laitinen, Joona Lehmus ja Oskari Luoto.

Tuomareina turnauksessa toimivat Hakkarin koulun TET-harjoittelijat Oskari Raunio ja Joonas Koivunen, sekä laajan kiekkotaustan omaavat Sami Laakso ja Jose Nippala. Palkinnot jakoivat LeKi:n Lassi Mattila sekä Jose Nippala.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?