Kestääkö LeKi-äijien lentissiivet?

Kuluvan talvisesongin yksi iloisista kohauttajista on ollut Lempäälän Kisan miesten lentopallojoukkue, joka on edennyt kautta pääosin voittojen merkeissä. 2-sarjan ylemmässä jatkosarjassa lempääläiset ovat kuskin pukilla kolmella voitollaan ja yhdellä pisteen tuottaneella 2–3-tappiolla.

Jos joukkue sunnuntaina 17. helmikuuta kykenee kolmen pisteen voittoon kotipelissään Lapin Narvi-Palloa vastaan, voidaan paikkaa nousukarsinnoissa pitää varsin todennäköisenä. Nousukarsinnat pelataan pudotuspeleinä ja niiden päätyttyä kaksi 2-sarjan parasta saa nousuoikeuden 1-sarjaan.

LeKin kohdalla nousutavoitteita ei elätellä, resurssit tällä hetkellä riittävät 2-sarjajoukkueeseen, ei enempään. Mutta urheilussa voittaminen on mukavaa, joten kauden jälkeen sitten tuumataan, missä LeKin juna puksuttaa.

Kisan kevätpuolen ehkäpä ykköspelaaja on ollut hurjaan vireeseen päässyt hakkuri Viljami Kinnunen. Myös kokenut libero Jani Antola pelaa pelistä toiseen hyvin ja totta kai Iskusta siirtynyt Sauli Silpo on kokeneena ja ulottuvana pelaajana alituinen uhka vastustajalle.

Sarjaa alempana Lempäälän Jyry otti makean voiton Pälkäneen Lukosta erin 3–1, mutta muuten alkuvuosi on sujunut vaihtelevasti voittojen tappioiden vaihdellessa. Jyry on sarjassa sijalla viisi.

Lempäälän Kisan naisten kokeneempi tiimi selvitti tiensä 2-sarjan ylempään jatkosarjaan, jossa saldona on ollut kaksi voittoa ja kolme tappiota. Pelit ovat olleet tasaisia, Kisattaretkin ovat pelanneet kolme viisieräistä kamppailua.

Kisan B-tyttöpainotteinen kakkosjoukkue pelaa 2-sarjan alemmassa jatkosarjassa, jossa sijoitus on tässä vaiheessa neljäs saldolla yksi voitto ja kaksi tappiota.

Lentopallon aluesarjoista on mukavaa uutisoitavaa, sillä naisten aluesarjassa omaa lohkoaan johtaa Vesilahden Visa vain yhden tappion kärsineenä. Miehissä puolestaan aluesarjan lohkoa johtaa Lempäälän Kisan kakkosjoukkue saldolla 11 ottelua 11 voittoa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?