Pihapirkot palkittiin taitavana viherrakentajana

Lempääläläisen Pihapirkot Ky:n toteuttama yksityispiha toi yritykselle palkinnon taitavasta viherrakentamisesta. Tavoitteena oli luoda pihasta rakennuksen etupuolesta kaupunkipiha ja takapihasta mökkitunnelmainen rantapiha.

Lempääläläisen Pihapirkot Ky:n toteuttama yksityispiha toi yritykselle palkinnon taitavasta viherrakentamisesta. Tavoitteena oli luoda pihasta rakennuksen etupuolesta kaupunkipiha ja takapihasta mökkitunnelmainen rantapiha.

Viherympäristöliiton valtakunnallisilla viherpäivillä Tampereella palkittiin neljä Viheraluerakentajat ry:n jäsenyritystä neljässä eri sarjassa laadukkaista ja vahvaa ammattitaitoa osoittavista viherrakennusprojekteista.

Palkitut yritykset ovat Pihapirkot Ky Lempäälästä sarjassa yksityiset pihat, Lemminkäinen Infra Oy Helsingistä sarjoissa asunto- ja yhtiöpihat, Hyvinkään Tieluiska Oy Hyvinkäältä sarjassa katu- ja tiealueet sekä Keski-Suomen Puutarha-Apu Oy Jyväskylästä sarjassa julkiset kohteet.

Yksityispihasarjassa voittajakohde Piha Juhonkuja on valinnan tehneen viherympäristöliiton mukaan omakotitalokohde, jossa on päästy hyvään ja tasokkaaseen lopputulokseen kohteen suunnittelijana olleen rakentajan ja tilaajan saumattomalla yhteistyöllä. Tavoitteena oli luoda pihasta ilmeeltään ja tunnelmaltaan kaksiosainen: etupuolesta kaupunkipiha ja takapihasta mökkitunnelmainen rantapiha.

– Kohde on ollut teknisesti erittäin haastava kokonaisuus, jossa on käytetty monipuolisesti laadukkaita materiaaleja. Rantaan laskeva rinnetontti on saatu oivallisesti monipuoliseen hyötykäyttöön, yhdistys kiittelee.

Piha Juhonkujan suunnittelijana ja rakentajana toimi Anu Sarkkinen Pihapirkot Ky:stä (aiemmin Tmi Puutarhuri Anu).

Työn tilaajan mielestä lopputulos on täysin siihen sijoitetun rahan arvoinen:

– Työn jälki on erinomainen ja laatu odotetun korkea. Tekijät ovat alan selkeitä ammattilaisia.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?