Raimo Sirenille Pro Pirkanmaa -mitali

Pirkanmaan liitto on myöntänyt Pro Pirkanmaan -mitalin lempääläiselle Raimo Sirenille. Kunnallisneuvos Siren on toiminut pitkään Pirkanmaan maakunnan hyväksi. Hän on ollut 20 vuotta Pirkanmaan liiton luottamustehtävissä.

Raimo Siren on ollut maakuntavaltuustossa ja -hallituksessa, viimeksi sen ensimmäisenä varapuheenjohtajana.

Pro Pirkanmaa -mitali luovutettiin tiistaina 12. helmikuuta. Sirenin lisäksi mitalin saivat maakuntahallituksen nykyinen puheenjohtaja Antero Saksala Pirkkalasta ja maakuntahallituksen jäsen Seppo Mäkinen Tampereelta sekä maakuntahallituksen toinen varapuheenjohtaja Ari Lamminmäki Parkanosta.

Mitalin luovuttivat maakuntajohtaja Esa Niemi ja Pirkanmaan liiton hallintojohtaja Petri Pikkuaho.

Pro Pirkanmaan -mitalin on suunnitellut heraldikko Harri Rantanen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?