Loiske teki hukkareissun Jyväskylään

Sääksjärven Loiskeen futsalkauden lopusta uhkaa tulla pelillinen pannukakku, sillä joukkue on kahdessa viimeisimmässä koitoksessaan saanut rumasti nenäänsä, ensiksi Lapualla lukemin 2-8 ja tuoreimpana Jyväskylästä lukemin 2-10.

Ottelu Jyväskylän Liikunnan Riemu-nimistä yhdistelmää vastaan käytiin viikkopelinä, mikä tekee aina oman haasteensa töissäkäyville ja opiskeleville. Loiske sai kuitenkin hyvän startin, kun 16-vuotias tuore loiskelainen Ukko Rimmi paukkasi oranssit johtoon heti avausminuutilla.

Isännät saivat kuitenkin pelinsä kulkemaan ja viiden minuutin jälkeen tulostaululla oli jo Riemun johtotilanne 2-1. Tasaisesti Loiskeen verkko pölisi siitäkin eteenpäin, taukotulos oli 5-1 Riemulle ja toinen puolikas pelattiin samaa tahtia. Vastustajan Antti Vanhala neljine maaleineen oli aivan liian liukas kaveri lempääläisille pideltäväksi. Loiskeen toisen maalin teki toinen LeKi-juurinen nuori mies Eeli Huotari, joten ainakin futsalissa paikallinen yhteistyö seurojen välillä toimii niin kuin sen pitääkin.

Seuraavan kerran Loiske pelaa Hyvinkäällä, kun se kohtaa liigakarsintoihin mielivän PS Villan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?