Retropopilta jääkiekkoaiheinen single, Kaksoisveljet herkkinä

Paikalliset yhtyeet ahkerina

Lempääläläinen Retropop-yhtye on julkaissut tänään 18. helmikuuta uuden singlensä nimeltä Moraalinvartija. Single ja siitä ennakkoon julkaistu musiikkivideo ovat yhtyeen mukaan kunnianosoitus suomalaiselle jääkiekolle.

– Moraalinvartija kertoo tarinan rakkauden ja moraalin välillä. Kappaleen soundimaailma on sekoitus elektronisen musiikin elementtejä, kasarisooloja, synkkiä bassoja ja kuullaanpa biisillä myös puhelaulua. Videolla kamppailevat suomalaisille tutut jääkiekkohahmot, jotka nöyryyttävät ruotsalaismaalivahtia vuoron perään, yhtye kuvaa.

Single on ensimmäinen julkaisu tänä vuonna ilmestyvältä yhtyeen kolmannelta albumilta.

Vesilahtelainen Kaksoisveljet on niin ikään julkaissut hiljattain uuden kappaleen nimeltä Sua kaipaan. Viisihenkinen, melodista suomirockia soittava yhtye kuvailee kappaletta suomipopahtavaksi ja sen edustavan hyvin yhtyeen omaa tyyliä.

Nuorten ja keski-ikäisten keskuudessa suosiota saavuttaneelta nousevalta yhtyeeltä on aiemmin ilmestynyt kolme singleä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?