Jussi Saarinen ajaa toisena junioreiden SM-sarjassa

Jussi Saarinen on kahden talvikisan jälkeen sarjataulukossa toisena.

Jussi Saarinen on kahden talvikisan jälkeen sarjataulukossa toisena.

Lempäälän UA:n värit ovat jälleen kärkisijoilla junioreiden rallisarjan SM-tasolla, kun Jussi Saarinen on kahden talvikisan jälkeen sarjataulukossa toisena.

Vesilahdella asuva 22-vuotias Opel-kuljettaja kilpailee isänsä Anssi Saarisen kanssa. He väläyttivät vauhtiaan jo viime vuoden sarjassa johtamalla yhtä osakilpailua.

Talvikauden ensimmäisessä RSJM-osakisassa Haminassa Saariset sijoittuivat toiseksi ja viime viikonvaihteessa Iisalmen ympäristössä heille kirjattiin kuudes sija.

– Olen tyytyväinen talven kahteen osakilpailuun. Avauskisa meni tuloksellisesti jopa hieman yli odotusten. Sijoitukset ovat menneet muutamien kärkikuskien kesken ristiin kahdessa kisassa, Saarinen summasi.

Oululainen Janne Seluska johtaa SM-pisteissä voiton ja kolmossijan ansiosta. Sen jälkeen sarjassa onkin tasaista, joten ainakin 10 kuljettajaa elättelee toiveita alle 25-vuotiaiden rallikuljettajien junnusarjan mitaleista.

– Kausi jatkuu toukokuun lopulla Jyväskylän tienoilla. Mielenkiinnolla odotan, mitkä ovat voimasuhteet soralla.

– Kaikissa osakilpailuissa täytyy ajaa maaliin, jos mitaleille mielii, Jussi Saarinen tiedostaa.

Jarno Saari

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>