Pirkanmaan Osuuskauppa toivoo kunnalta nopeaa rakennuslupakäsittelyä

S-market laajenee uusiin tiloihin Lempäälässä

Lempäälän S-market tekee seuraavan joulumyyntinsä uusissa tiloissa, mikäli Pirkanmaan Osuuskaupan suunnittelema laajennushanke etenee toivotulla tavalla. POK:n kauppapaikkaneuvottelija Matti Lehtonen sanoo, että uuden marketin rakennustyöt on tarkoitus aloittaa heti, kun kunnalta on saatu rakennuslupa.

S-marketia laajennetaan kokonaan uusiin tiloihin Puistokadun toiselle puolelle Lempoisten Kauppakulma Oy:n tiloihin. Niissä toimivat nyt Apteekki, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Tapiola ja Itella. Rakennusta laajennetaan noin 1700 neliötä vanhalle Turuntielle päin.

S-marketilla on nyt noin 1500 kauppaneliötä ja uuteen markettiin kauppaneliöitä tulee reilusti yli 2000 neliötä.

Nykyisen S-marketin kupeessa toimivat myös ABC-polttoaineautomaatti ja Alko.

Lempäälän S-marketille tehdään uudet tilat Puistokadun varteen Lempoisten Kauppakulma Oy:n kiinteistöön.

Lempäälän S-marketille tehdään uudet tilat Puistokadun varteen Lempoisten Kauppakulma Oy:n kiinteistöön.

– Näillä näkymin emme siirrä polttoaineautomaattia uusien tilojen yhteyteen, kauppapaikkaneuvottelija Matti Lehtonen toteaa.

Hän lisää, että Pirkanmaan Osuuskauppa ei ole vielä neuvotellut Alkon kanssa myymälän siirtymisestä mahdollisesti uuden S-marketin yhteyteen.

Sääksjärvellä myös rakennusvalmius

Pirkanmaan Osuuskauppa rakentaa kokonaan uuden S-marketin myös Lempäälän Sääksjärvelle. Rakennustyöt on tarkoitus aloittaa heti, kun korkeimmassa hallinto-oikeudessa oleva kaavavalitus on käsitelty.

Valitus on tehty S-marketin rakentamisen mahdollistavasta kunnan kaavapäätöksestä. Valituksen perusteena oli, että yhtenä kaava-asian päättäjänä on ollut silloinen Lempäälän kunnanhallituksen ja sittemmin -valtuuston silloinen puheenjohtaja Tuula Petäkoski-Hult, joka päätöstä tehdessään kuului Pirkanmaan Osuuskaupan edustajistoon.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?