Kuljun Palomäkeen nousee vuokrarivitaloasuntoja

Rivitalokohde nousee moottoritien ja Kuljun Kartanon väliselle alueelle. Kuva: Erkki Koivisto

Rivitalokohde nousee moottoritien ja Kuljun Kartanon väliselle alueelle. Kuva: Erkki Koivisto

Kevään tullen lumien sulaessa paljastuu talvikuukausien aikana tehtyjä töitä: tuolla on kaadettu puuta ja metsää, tuonnekin on alettu rakentaa taloa.

Lenkillään Kuljun Palomäessä kulkevaa lehden lukijaa askarruttaa, kuka rakentaa Palomäenpolulle, jossa on jo noussut kolme rivitaloa ja uusiakin pohjia on tehty.

Kuljun Kartanon taakse Palomäenpolku 1 ja 2:n vuokrarivitalokohteeseen tulee yhteensä 29 asuntoa. Lempäälän kunnanhallitus on viime vuoden huhtikuussa antanut hankkeelle puollon korkotukilainahakemukselle. Lainanhakija on YH-Antura Oy. Kiinteistöosakeyhtiö Lempäälän Palomäenpolku 1:n ja 2:n rakennuttaja on YH Länsi Oy.

Korkotukilainan osuus runsaan viiden miljoonan euron rakennushankkeesta on 90 prosenttia eli noin 4,5 miljoonaa euroa.

Kuntarahoituksen ara-rahoituksen piiriin kuuluvaa kohdetta esittelee ja vuokraa YH Kodit Oy Tampereelta. Rakennushankkeen urakoitsijana toimii Jatke Oy.

KOY Lempäälän Palomäenpolku 1 ja 2:n arvioitu valmistumisaika on vuoden 2013 marraskuussa. Kohde ehti olla Jatke Oy:llä 24 rivitaloasunnon kovan rahan kohteena ennakkomarkkinoinnissa vuonna 2011 nimellä As. Oy Lempäälän Palomäentähti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?