Kotiseutuliitto ei unohda Tähteä

Vesilahden Narvassa olevan Tähti Nuorisoseurantalon peruskorjaus jatkuu. Suomen Kotiseutuliitto myönsi nuorisoseuralle viime viikolla 19 000 euron suuruisen korjausavustuksen.

Tähti Nuorisoseuran taloa on peruskorjattu Kotiseutuliiton avustuksen turvin jo kymmenen vuotta. Nuorisoseuran sihteeri Hilkka Salo kertoo, että nyt saatu avustus käytetään salin kauniiden koristeleikkausten ja -maalausten kunnostamiseen. Lisäksi talossa tehdään vielä lisää eristetöitä, jotta rakennuksen lämpö saadaan pidettyä talon sisällä.

– Kotiseutuliitto pitää nuorisoseurantaloamme merkittävänä rakennuksena. Se on luokitellut talon viiden suuren nuorisoseurantalon joukkoon. Osaltaan tämäkin motivoi meitä pitämään taloamme kunnossa, Hilkka Salo toteaa.

Viime kesänä nuorisoseurantalo maalattiin.

Nuorisoseurantalon tontilla on myös möyritty, kun rakennukseen on Leader-rahoituksen avulla tehty vesikiertoinen maalämpöjärjestelmä.

Kotiseutuliitto jakoi seurantalojen kunnostukseen koko Suomeen yhteensä 1,7 miljoonaa euroa ja Pirkanmaalle 136 500 euroa. Vesilahdelle myönnetty avustus oli Pirkanmaan suurin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>