Loiske sai pelinsä kuosiin

Kun alla olivat tappioihin päättyneet murskalukemat 2–8 ja 2–10 oli Sääksjärven Loiskeella kasvojen pesun paikka futsalin ykkösdivisioonan vieraspelissä Hyvinkään AC Villaa vastaan. Ja naama tulikin puhtaaksi, sillä puolustuspää piti nyt hyvin ja taistelulippu liehui korkealla. Villa ja Loiske tasasivat pisteet lukemin 2–2.

– Peli-ilme oli ihan jotain muuta kuin edellisissä otteluissa, kiitti Loiskeen valmentaja Raimo Ahola suojattiensa asennetta.
Loiske siirtyi johtoon, kun Ilkka Leppänen ryösti pallon Villan alimmaiselta mieheltä ja syötti namupassin RezaRoughGandomille, joka iski varmasti pallon verkkoon. Villa tasoitti, mutta Loiske meni uudelleen johtoon Tommi Aholan hyvällä yksilösuorituksella, jonka jälkimainingeista pääsi YasarElbeller viimeistelemään. Villa tuli tasoihin, eikä maalittomalla toisella jaksolla enää ratkaisuja nähty.

Yksi iso asia Loiskeen ilmeen paranemiselle löytyy pelaajarosterista, joka oli nyt riittävän iso.

– Kyllä vanha totuus on edelleen voimassa, että miehiä pitää kauden alussa kokoonpanossa olla tarpeeksi. Pitkän sesongin aikana tulee aika hetkiä, jolloin äijistä on huutava pula, kuten meille kävi useampaankin kertaan, totesi Ahola.

Lisäapuja kokoonpanomurheisiin Loiske sai farmisopimuksensa avulla LeKi-futikselta.

– Farmisopimus näytti nyt arvonsa. Nuoret LeKin kaverit olivat tarpeellisia apuja, kiitti Ahola paikallista yhteistyötä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?