Tossulätkää ja muuta mukavaa

Pihapelit

Pihapelit vuonna 2011. Kuva: Jouko Mattila.

Nyt on taas oiva tilaisuus koota kaveriporukalla tossulätkäjoukkue ja haastaa kulmakunnan mailaniekat leikkimielisessä pihapeliturnauksessa.

LeKi:n järjestämä Pihapeli Challenge pelataan tänä vuonna lauantaina 9. maaliskuuta Hakkarin ulkokentällä. Tapahtuman pääaiheena pelataan pihapeliturnaus, jossa pärjääville on luvassa palkintoja. Sarjoja on sekä aikuisille että lapsille.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään muuta ohjelmaa, muun muassa lämäritutka ja taitorata. Lisäksi paikalle on tulossa poni kyyditsemään lapsia. Myös lapset huomioidaan pelien ja leikkien muodossa. Tapahtumassa on niin ikään buffet-tarjontaa pyttipannuineen ja lettuineen sekä arpajaiset hyvillä palkinnoilla.

Pelailujen yhteydessä järjestetään myös urheiluvälinekirppis, johon voi tuoda omia urheiluvälineitään myyntiin tai ostamaan itselleen käytettyjä tarvikkeita liikuntaan ja urheiluun.

Mukaan voi ilmoittautua voi LeKi:n nettisivuilla.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>