Kisan lentismiehet pudotuspeleihin

Sauli Silpo on yksi suurimmista tekijöistä, mikä selittää Lempäälän Kisan hyvät otteet tämän vuoden 2-sarjassa. Kolmikymppisellä Silpolla on takana pitkä ja menestyksekäs liigaura muun muassa Isku-Volleyn riveissä. Silpon tahdittamana LeKi on varmistanut paikkansa nousukarsintoihin.

Sauli Silpo on yksi suurimmista tekijöistä, mikä selittää Lempäälän Kisan hyvät otteet tämän vuoden 2-sarjassa. Kolmikymppisellä Silpolla on takana pitkä ja menestyksekäs liigaura muun muassa Isku-Volleyn riveissä. Silpon tahdittamana LeKi on varmistanut paikkansa nousukarsintoihin. Kuva: Jani Huurne.

Lempäälässä on ilmassa ainakin orastavaa lentopallobuumia. Junioreissa tehdään monessa ikäluokassa vahvaa työtä, puulaakitoiminta sai siivet selkäänsä vuosien hiljaiselon jälkeen ja miestenkin puolella toiminnan taso osoitta jyrkästi ylöspäin.

Lempäälän Kisan miestiimi järjesti hyvin menneen kautensa kunniaksi lauantaina 2. maaliskuuta Hakkarin liikuntahallilla ”Vip”-tilaisuuden, jonka kutsuun tarttui ilahduttavan suuri joukko väkeä. Lentisinfoa kuulemassa oli kuutisenkymmentä päätä ja kun katsomossa oli liki toinen mokoma väkeä lisää, saatiin alun toistasataa silmäparia seuraamaan, kuinka LeKi antoi 2-sarjan ylemmän jatkosarjan ottelussa nuorelle Nurmon Jymyn joukkueelle kyytiä lukemin 3–0.

Voitto takaa Kisalle paikan päästä karsimaan noususta ykkössarjaan. Nousemisesta ei uhota eikä isommin puhutakaan, mutta tärkein viesti seurajohdon taholta on joukkueelle selkeä: voittamaan saa lähteä jokaista peliä ja otteluiden loputtua katsotaan, missä kohtaa LeKi lentiskartalla makaa.

 Intoa porukalla olisi treenata hiukan enemmänkin. Meininki joukkueessa on hyvä ja voittavassa sakissa oli kiva olla mukana, innostui joukkueen meritoitunein pelaaja Sauli Silpo makustelemaan fiiliksiään Nurmo-pelin jälkeen.

Silpo yhdessä vahvassa kevätvireessä olevan hakkuri Viljami Kinnusen kanssa muodostaa verkolla vankan iskijäkaksikon. Aloitusten vastaanotossa libero Jani Antola, kokenut yleispelaaja Jussi Niemi ja hyvää kautta pelaava Teemu Uusitalo ovat olleet tarkkoina.

Uuden pelipaikan itselleen yllättäen bonganuut Toni Laine on kotiutunut myös hihaosastolle mainiosti ollen laitaiskijänä vaikea torjuttava. Sentteripelissä Silpoa tukee loistavasti todellisen läpimurtonsa tällä kaudella tehnyt Jari Kukkonen. Jani Sahramäki tarjoaa vaihtoehdon joko keskelle tai laitaan. Passipelistä on pääosin huolehtinut juonikas Ari Laurila, jota Oskari Paavola ajoittain on tuurannut vankasti. Timo Kela mursi jalkapöydästään luun marraskuussa ja on kuntoutumassa juuri sopivasti pudotuspelien alla yhdeksi varteenotettavaksi vaihtoehdoksi valmentaja Raimo Lehtosen palapeliin. Sami Puputin kausi katkesi paluumuuttoon juurilleen Keski-Pohjanmaalle. Nurmo-pelissä esiintyi myös juniorikaartilainen, kun 17-vuotias Antti Raunio kiersi varsin mallikkaasti yhden takakenttäkierroksen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?