Mielikuvitus järjestää digikuvakisan

Kamerakisa

Maalis-huhtikuussa voi osallistua avoimeen kuvakisaan.

Kameraseura Mielikuvitus on toimintansa aikana julkaissut pari Lempäälä-kuvateosta, järjestänyt useita valokuvanäyttelyitä ja erilaisia kursseja niin aloittelijoille kuin pitemmälle edenneille harrastajille.

Viimeisen neljän vuoden aikana seura on ollut myös järjestämässä kansainvälisiä valuvanäyttelyitä digikuvaajille. Vuoden 2012 näyttelyyn se tarjosi noin 7000 kuvaa 75 eri maasta ja 705 kuvaajalta. Vastaava näyttely järjestetään myös tämän juhlavuoden syksyllä, nyt kilpailun erikoisteemana on Lempäälän kulttuurivuoden teema “Hyvässä seurassa”.

Juhlavuotensa merkeissä kameraseura Mielikuvitus ja Lempäälän Vesilahden-Sanomat järjestävät kaikille avoimia digikuvakilpailuja maalis-huhtikuussa.

Maaliskuun kisan teemana on Talvi. Kisaan voi osallistua lähettämällä digikuvat LVS:n  toimitukseen Satu Lehtoselle osoitteeseen satu.lehtonen@lvs.fi. Kuvat on lähetettävä viimeistään sunnuntaina 17. maaliskuuta. Jokainen kisaan osallistuja voi lähettää 1–4 kuvaa.

Kameraseuran maaliskuun kerhoillassa keskiviikkona 20. maaliskuuta kello 18 Piippokeskuksella kaikki kisaan lähetetyt kuvat esitetään ja kameraseuran ja LVS:n edustajista koottu tuomaristo valitsee kuvista kolme parasta. Kolme parasta palkitaan. Kerhoilta ja juhlakisa on avoin kaikille, eikä edellytä seuran jäsenyyttä.

Kevätkauden seuraavat vastaavat kuvakisat järjestetään huhtikuussa aiheesta Valo ja toukokuussa aiheesta kevät. Näissä kolmessa kisassa parhaiten pärjännyt saa vielä erikoispalkinnon.

Kameraseura järjestää kuvankäsittelykurssin 10–11. toukokuuta Pirkan Opiston tiloissa Lempäälässä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?