Piiponpellon alueelle nousee asuintaloja

Piiponpellon päiväkodin ja Lempäälän S-Marketin välissä sijaitsevalle alueelle rakennetaan asuintaloja.

Päiväkoti Piiponpelto on väliaikaisratkaisu. Rakennus on ollut paikallaan vuodesta 2011 asti, ja sen vuokrasopimus on yhteensä viiden vuoden mittainen. Kuva: Sakari Houhala.

Kunnanhallitus on hyväksynyt esisopimuksen Piiponpellon uuden asuinalueen rakentamisesta. Alue sijaitsee päiväkoti Piiponpellon ja S-Marketin välillä.

Sopimuksen mukaan alueelle toteutetaan pääasiallisesti asuntorahaston hyväksymiä hankkeita, mutta myös vapaarahoitteista tuotantoa. Hankkeet voivat olla tarkoitettuja eri-ikäisille, kuten senioreille tai erityisryhmille. Hankkeen arvioitu kerrosala on noin 10 00020 000 m2.

Alueen rakentaminen liittyy Lempäälän keskustavision toteuttamiseen. Esisopimus on Lempäälän kunnan ja YH Kodit Oy:n välinen.

Päiväkodilla vuokrasopimus vielä kolme vuotta

Päiväkoti Piiponpelto on siirrettävä rakennus, joka on vuokralla nykyisellä paikallaan. Sen vuokrasopimus päättyy kolmen vuoden kuluttua.

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Tuula Petäkoski-Hult sanoo, että Piiponpellon alueen rakentaminen alkanee S-Marketin päästä eli päiväkodin ympäristö ei muutu ensimmäisenä rakennustyömaaksi.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>