Piiponpellon alueelle nousee asuintaloja

Piiponpellon päiväkodin ja Lempäälän S-Marketin välissä sijaitsevalle alueelle rakennetaan asuintaloja.

Päiväkoti Piiponpelto on väliaikaisratkaisu. Rakennus on ollut paikallaan vuodesta 2011 asti, ja sen vuokrasopimus on yhteensä viiden vuoden mittainen. Kuva: Sakari Houhala.

Kunnanhallitus on hyväksynyt esisopimuksen Piiponpellon uuden asuinalueen rakentamisesta. Alue sijaitsee päiväkoti Piiponpellon ja S-Marketin välillä.

Sopimuksen mukaan alueelle toteutetaan pääasiallisesti asuntorahaston hyväksymiä hankkeita, mutta myös vapaarahoitteista tuotantoa. Hankkeet voivat olla tarkoitettuja eri-ikäisille, kuten senioreille tai erityisryhmille. Hankkeen arvioitu kerrosala on noin 10 00020 000 m2.

Alueen rakentaminen liittyy Lempäälän keskustavision toteuttamiseen. Esisopimus on Lempäälän kunnan ja YH Kodit Oy:n välinen.

Päiväkodilla vuokrasopimus vielä kolme vuotta

Päiväkoti Piiponpelto on siirrettävä rakennus, joka on vuokralla nykyisellä paikallaan. Sen vuokrasopimus päättyy kolmen vuoden kuluttua.

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Tuula Petäkoski-Hult sanoo, että Piiponpellon alueen rakentaminen alkanee S-Marketin päästä eli päiväkodin ympäristö ei muutu ensimmäisenä rakennustyömaaksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?