Rakentamisen uusi aika

Lempäälän kunnan Silta tulevaisuuteen -visio on ottanut pitkän harppauksen kohti toteutusta. Lempäälässä tehdään vuorovaikutteista työtä. Siinä kuunnellaan kaikkia osapuolia.

Se, että rakennusliikkeitä on saatu innostumaan Lempäälän keskustan kehittämisesta poikkeuksellisella tavalla, on hieno saavutus.
Sitä, mitä tulevaisuudessa keskustaan rakennetaan, ei sanella rakennusliikkeessä. Sen sijaan rakennusfirmat tulevat toteuttamaan tänne juuri sellaisia asuin- ja palvelurakennuksia kuin lempääläiset itse haluavat.

Arvokasta Lempäälän tavassa on myös se, että keskustan eri kortteleihin sijoittuvat rakennusliikkeet vaikuttavat yhdessä kunnan, seurakunnan, maanomistajien ja kuntalaisten kanssa lopulliseen isoon tulokseen – Lempäälän keskustakuvaan.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>