Rakentamisen uusi aika

Lempäälän kunnan Silta tulevaisuuteen -visio on ottanut pitkän harppauksen kohti toteutusta. Lempäälässä tehdään vuorovaikutteista työtä. Siinä kuunnellaan kaikkia osapuolia.

Se, että rakennusliikkeitä on saatu innostumaan Lempäälän keskustan kehittämisesta poikkeuksellisella tavalla, on hieno saavutus.
Sitä, mitä tulevaisuudessa keskustaan rakennetaan, ei sanella rakennusliikkeessä. Sen sijaan rakennusfirmat tulevat toteuttamaan tänne juuri sellaisia asuin- ja palvelurakennuksia kuin lempääläiset itse haluavat.

Arvokasta Lempäälän tavassa on myös se, että keskustan eri kortteleihin sijoittuvat rakennusliikkeet vaikuttavat yhdessä kunnan, seurakunnan, maanomistajien ja kuntalaisten kanssa lopulliseen isoon tulokseen – Lempäälän keskustakuvaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?