Vuorovaikutusta hetkessä

Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen tuottama esityskokonaisuus Kun saavumme tähän hetkeen tulee vierailulle Lempäälään huomenna tiistaina 12.maaliskuuta.

Kun saavumme tähän hetkeen on kokonaisuus, jossa tanssi, runot, musiikki ja osallistujat kohtaavat joka kerta ainutlaatuisella tavalla. 89-vuotias lausuja Helvi Lehtonen, näyttelijä Riitta-Liisa Helminen ja hänen pojantyttärensä, koululainen Anna Orsmaa tanssivat, laulavat runoja ja kertovat välähdyksiä elämästään.

Yhteisötanssitaiteilja Marjo Hämäläinen johdattelee yleisön vuorovaikutukseen, aina omalla tavallaan, osallistujia kuunnellen.

Kokonaisuuden kantavia teemoja ovat oman elämän hetki, nykyisyys, historia ja muistot. Olla lapsi, nuori, aikuinen, vanhus – nähdä itsensä ajassa ja muistaa, ikävöidäkin hetkiä, jotka ovat kultaantuneet ajan kuluessa. Lapsen into ja uskallus, nuoruuden riemu ja hetkellisyys, vanhemmuuden vastuu ja kipeys, isovanhemmuuden ilo ja kaipaus ovat kokonaisuuden keskeistä sisältöä.

Esityksessä kuullaan runoja Solveig von Schoultzin, Tittamari Marttisen ja Uuno Kailaan teoksista.

Ilmainen esitys on Lempäälän Ehtookodossa kello 14. Esityksen järjestää Lempäälän kunnan kulttuuripalvelut.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?