Mestis-joukkue palkitsi parhaansa

Jääkiekon Mestiksessä on kaukalon puolella siirrytty finaalivaiheeseen, missä Lempäälän Kisan suvereenilla tavalla neljännesvälierässä tiputtanut Mikkelin Jukurit kohtaa Kouvolan KooKoon.

LeKi on siis ennenaikaisella kesälomalla ja pelaajisto kävi hiihtelemässä päättäjäisreissulla Levillä raskaan kauden rasitukset pois päältään. Ennen tätä reissua järjestetyssä kauden päätöstilaisuudessa joukkueen parhaimmistoa palkittiin.

Parhaaksi hyökkääjäksi valittiin joukkueen kapteeni Jarkko Pyymäki ja parhaaksi puolustajaksi aina luotettava Toni Niemi. Taistelijan maljan vastaanotti Juha Suomaa ja ”Veskun pytyn” toinen sisupussi eli kauden alussa pahasta loukkaantumisestaan peliareenalle toipunut Mikko Heiskanen. Lassi Mattila oli Lempäälän-Vesilahden Sanomien peukkupelaaja kuin myös faniryhmä Kisa osaston vuoden ”kipinä pelaajakin”. Kauden loppua kohti peliään huikeasti parantanut tehohyökkääjä Mika Niemi oli kauden tärkein pelaaja eli sai MVP-palkinnon sekä hän pokkasi myös kauden kuulutetuimman pelaajan palkinnonkin.

Tällä hetkellä LeKin seurajohto vetää hetken henkeä, mutta ensi kauden valmistelu on kuitenkin käynnissä. Agendan ensimmäinen asia on ensi vuoden valmennuksesta sekä farmisopimuksesta päättäminen, jotka ovat ajankohtaisia lähiviikkojen aikana.
Pelaajaneuvotteluihin edetään valmentajaratkaisun jälkeen.

Kisan seurajohto luki itsekin hämmästyneinä Veikkaaja-lehden uutista siitä, että Kisaa tulisi ensi kaudella korealaispelaajia. Asia oli uutinen kisalaisillekin eli kyseiseen asiaan ei seurajohdolla ole mitään mietittyä kantaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?