Halme johtaa metsätyöryhmää

Vesilahden kunnanhallitus on nimennyt metsätyöryhmän, jonka jäsenet ovat Esko Halme (kok.), Ari Arvela (kesk.), Anna Paavilainen (kesk.), Leena Kurki (kok.) ja Lea Karlsson (sd.). Halme toimii työryhmän puheenjohtajana ja Arvela varapuheenjohtajana. Työryhmän sihteerinä toimii kunnaninsinööri Tapio Kauppila.

Lisäksi kunnanhallitus päätti kutsua työryhmään asiantuntijajäseneksi Etelä-Pirkanmaan metsänhoitoyhdistyksen metsäasiantuntija Arto Sivénin. Kokouksiin voi myös asemansa perusteella osallistua kunnanjohtaja Erkki Paloniemi.

Vesilahden kunnalla on noin 400 hehtaaria metsämaata. Pääosa metsistä sijaitsee Vesilahden kunnan alueella, mutta metsäomaisuutta on myös Urjalassa. Kunnan metsien hoidosta vastaa Etelä-Pirkanmaan metsänhoitoyhdistys.

Metsätyöryhmän tehtävänä on kunnan metsätaloussuunnitelman seuranta, puuston myyntipäätösten valmistelu ja muut metsänhoidolliset seuranta- ja kehittämisasiat.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?