Tulimummojen vauhtia ja julistusta Lempäälässä

Lempäälän helluntaiseurakuntaan sunnuntaina 24. maaliskuuta naistenpäivään sekä kaikille avoimeen ”Jeesus keskellämme” -iltaan saapuvat Mirja Vehosmaa ja Auli Erkkilä ovat tulleet tutuiksi kristillisissä piireissä jumalansanaa julistavina tulimummoina kiertäessään Suomea ristiin rastiin.

– Tulimummot ovat Jumalan huumorin kukka, lohkaisee Vehosmaa savolaiseen tapaansa. Erkkilä puolestaan tuumaa, että kahta samanlaista reissua kuluneina vuosina ole ollut.

Vehosmaa on 75-vuotias savolainen, joka on asunut pitkään Turussa perheineen. Hän tuli uskoon 10-vuotiaana ja on ollut mukana hengellisessä työssä pienestä pitäen. Nykyään Mirja julistaa jumalansanaa mielenkiintoisesti niin, että kuulijat eivät pääse nukahtamaan.

Erkkilä on 67-vuotias ja kotoisin Pohjanmaalta. Nykyisin hän asuu Kaarinassa. Hän tuli uskoon vuonna 1972, josta lähtien hän on ollut aktiivisesti hengellisessä työssä mm. lasten parissa. Auli on evankelista ja rukoilija. Hän on ollut perustamassa laajaa ruoanjakelutoimintaa Turun seudulla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?